YATO Pánev ALU na ryby Teflon 400x290mm

YATO Pánev ALU Na Ryby Teflon 400x290mm

YATO Pánev ALU na ryby Teflon 400x290mm

Kde koupit >>
Informace o produktu:
Kategorie: Bytové doplňky
Dodavatel:Yato
Cena:1489.00 Kč
YATO Pánev ALU na ryby Teflon 400x290mm 3,75 (75%) 47 hodnocení

Pánev s teflonovým povrchem na ryby je vyrobena z litého hliníku o tloušťce 5 mm. Díky litému hliníku se teplo rozpíná rychle a rovnoměrně po celé ploše. Je to důležité zejména při smažení, protože pokrmy jsou rovnoměrně smažené bez ohledu na jejich umístění.Pánev YATO je pokryta originálním třívrstvým nátěrovým systémem TEFLON™ PLATINUM PLUS, který má nejlepší dostupné parametry na trhu.Třívrstvý nátěr TEFLON™ PLATINUM PLUS zabraňuje přilepení surovin na povrch pánve. To umožňuje smažení pomocí minimálního množství tuku. Kromě toho je přizpůsoben k práci při teplotách do 250 °C, které umožňují smažení nebo grilování bez obav o poškození pánve.Nejdůležitější výhodou nátěru TEFLON™ PLATINUM PLUS je vysoká odolnost proti oděru a poškrábání. Je možné používat kovové kuchyňské náčiní. Významnou výhodou nátěru TEFLON™ je také snadné a rychlé čištění. Rukojeť je vyrobena z epoxidové oceli, která je spojena s pracovní částí třemi nýty.


  • Steaková pánev PREMIUM 26x26 cm, Tescoma
    Steaková pánev PREMIUM 26x26 cm, Tescoma

     Masivní odlévaná pánev s grilovacím povrchem vynikající pro přípravu steaků, ryb, špízů apod. Je opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic™ proti připalování a..

    739.00 Kč
  • Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm
    Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm

    Špičkové pánve President si díky své dokonalosti a univerzálnosti získají velmi rychle prestižní postavení v každé moderní kuchyni. Pánve mají speciálně upravený povrch s charakterem..

    1509.00 Kč
  • Pánev WOK litina pr. 30 cm
    Pánev WOK litina pr. 30 cm

    Pánev WOK z litiny vám pomůže při přípravě chutných pokrmů z rýže, zeleniny, brambor i masa. Pánev s hotovým pokrmem můžete umístit na jakékoli prkénko a rovnou na ní jídlo..

    569.00 Kč
  • BANQUET Pánev WOK s nepřilnavým povrchem NATURAL STONE 28 x 7,8 cm
    BANQUET Pánev WOK s nepřilnavým povrchem NATURAL STONE 28 x 7,8 cm

    Hliníková litá kovaná WOK pánev má speciální nepřilnavý povrch s kamenným vzhledem. Bez velkého množství tuku na ní připravíte skvělé pokrmy, které se nepřichytí a nepřipálí...

    509.00 Kč


Hledáte Pánve? V sekci bydlení a doplňky | bytové doplňky | doplňky do kuchyně | vaření je možné objevit jedinečné yato!
© 2024Kontakt